Answer: queue, queued, queues
Query: English words containing the letters eue
Method Used: Wolfram Alpha (instant answer), Google did not give me any instant answers as Wolfram Alfa gave result right away
2. How much potassium in 4.7 oz of banana?
Answer: 477mg 14% of daily value
Query: How much potassium in 4.7 oz of banana
Method Used: Wolfram Alfa (instant answer), Google was hard to search for this answer I had to dig and dig trough many web pages to get this answer
3. How old was Barack Obama on the day you were born?
Answer: 18 years Old, in college
Query: How old was Barack Obama in 1980
Method Used: Wolfram Alfa(instant answer), When I tried to find the answer in Google, I found results such as picture of Barack Obama in 1980 in college and where he was at the time in 1980 very hard to find his exact age
4. Date and time of the next total solar eclipse in Eugene?
Answer: Sunday, May 20, 20012 (2.222 years from now) @ 4:52 pm
Query: eclipse in Eugene
Method Used: Wolfram Alfa (instant answer), Google showed results of pictures and history of the solar eclipse but no information on when the next one would be. I’m sure I could spend most of the day on Google trying to find the answer but WA was much faster.
5. What is the minimum and maximum price of Google stock since it went public?
Answer: Minimum $290.89 Maximum $626.75
Query: price of Google stock
Method Used: Wolfram Alfa (instant results), Google was no hope many of the answers on Google were different prices.
6. Link an image of the barcode for UPC 01234567890
Answer:

Query: UPC 01234567890
Method Used: Wolfram Alpha (instant answer) Google showed many sites that did not make much sense at all. Most were just advertising the scanner to buy to scan UPC’s
7. How many vertices does an icosahedron have?
Answer: 12 vertices
Query: How many vertices does an icosahedrons have?
Method Used: google.com, I used Google with this one which led me to a site, Ask.com the answer was quick but not as quick as WA
8. Distance from Eugene to Tokyo?
Answer: 4,886 miles
Query: Distance from Eugene to Tokyo
Method Used: Wolfram Alfa, answer popped within seconds. I used Google and took about 5 minutes to find the answer
9. Average Oregon income per capita?
Answer: 35,956 (google.com) & $40,040 2007 estimate (Wolfram Alpha)
Query: Average Oregon Income per capita
Method Used: Both google.com and Wolfram Alpha. Search Google I used a couple of links to find the answer and WA I got results in seconds. As you can see the results are different.
10. What is the Morse code for your first name?
Answer:

Query: What is the Morse code for Monica?
Method Used: Wolfram Alpha, very easy to find
No comments:
Post a Comment